timmerman met passie voor hout

ANNE OOST     06-53 523 619


WIE IS ANNE OOST?

"Ik werk sinds 1996 als scheepstimmerman en meubelmaker. Liever noem ik mijzelf schrijnwerker, vanwege mijn liefde voor het vak. Mijn uitdaging is dat er keer op keer een beroep wordt gedaan op mijn creativiteit. Geen schip is hetzelfde, iedere opdracht vraagt om een eigen oplossing. Ik lever maatwerk. Ik woon op een vrachtklipper van 110 jaar oud, in de Museumhaven van Gouda, die ik zowel van binnen als van buiten volledig heb gerestaureerd.
Naast het scheepstimmerwerk heb ik ook werkzaamheden op de vaste wal. Hier werk ik aan stoelen, tafels, kasten of ander maatwerk.

Na de MTS Bouwkunde en de Enkhuizer Zeevaart School heb ik beroepsmatig ervaring opgedaan als schipper op diverse zeilschepen in de chartervaart. Hierdoor heb ik veel kennis over het gebruik en de ergonomie van een schip en daarmee het bouwen aan of verbouwen van een schip. Ik heb aan een grote diversiteit van projecten gewerkt.

In mijn vrije tijd ben ik betrokken geweest bij een aantal bijzondere culturele projecten in en om Gouda. Hier kan ik zowel mijn vakkennis als mijn creativiteit in kwijt."

Anne's passie voor hout'Passie voor hout'.
back